Inloggen
Winkelmandje
Vaste lage verzendkosten €4,95 excl. btw (€5,99 incl. btw) Vanaf €150 excl. btw (€181,50 incl. btw) gratis verzending in NL Deskundig telefonisch advies WhatsApp ons Achteraf Betalen

Vacatures

Stagevacature Bedrijfsadministratief en Secretarieel (MBO N2/N3/N4)

Ben jij op zoek naar een dynamische stageplek waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen als Bedrijfsadministratief / Secretarieel medewerker op MBO-niveau (N2/N3/N4)? Bij WorkWear4All bieden wij jou een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid en groeikansen.


Over WorkWear4All:


WorkWear4All is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen. Ons bedrijf groeit snel en we zijn op zoek naar gemotiveerde stagiaires die willen bijdragen aan ons succes en tegelijkertijd waardevolle ervaring willen opdoen.


Wat ga je doen:


Als stagiair Bedrijfsadministratief en Secretarieel bij WorkWear4All krijg je de mogelijkheid om diverse aspecten van het vakgebied te verkennen en je skills verder te ontwikkelen. Je takenpakket omvat onder andere:


Het bijhouden van de boekhouding: Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen met boekhoudkundige processen en financiële administratie.
Offertes en facturen opstellen: Je leert hoe je professionele offertes en facturen opstelt en bewaakt.
Het bijhouden van het klantenbestand: Je gaat aan de slag met het beheren en up-to-date houden van ons klantenbestand.
Het verzorgen van online/offline mailings: Je krijgt de verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitvoeren van effectieve mailings om onze klanten op de hoogte te houden.
Voorraadsysteem bijwerken: Je assisteert bij het beheren van ons voorraadsysteem om ervoor te zorgen dat onze producten altijd beschikbaar zijn voor onze klanten.
Diverse opdrachten in de trend van inventarisaties en uitzoekwerk: Je wordt betrokken bij uiteenlopende projecten en taken die je de kans bieden om je organisatorische en analytische vaardigheden verder te ontwikkelen.


Wat bieden wij:


• Een inspirerende en leerzame stageomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en je skills kunt aanscherpen.
• Ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om echt impact te hebben op de bedrijfsvoering.
• Begeleiding en coaching van ervaren professionals.
• Een informele en gezellige werksfeer.


Solliciteren:


Ben jij gemotiveerd, leergierig en wil je jouw carrière in de bedrijfsadministratie en secretariële sector een vliegende start geven? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met je motivatie naar info@workwear4all.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Bij WorkWear4All krijg je de kans om jezelf te ontplooien, waardevolle ervaring op te doen en de basis te leggen voor een succesvolle carrière in de bedrijfsadministratie en secretariële ondersteuning. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Stagevacature Marketing & Communicatie (MBO N4)

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplek waar je jouw passie voor Marketing & Communicatie kunt ontwikkelen en toepassen? WorkWear4All biedt een uitdagende stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om te groeien in dit dynamische vakgebied.


Over WorkWear4All:


WorkWear4All is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons team willen versterken en willen bijdragen aan ons groeiende succes.


Wat ga je doen:


Als stagiair Marketing & Communicatie bij WorkWear4All krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en waardevolle ervaring op te doen in verschillende aspecten van marketing en communicatie. Je takenpakket omvat onder andere:


• Het opstellen van een marketing & communicatieplan: Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van strategische plannen om onze doelgroep effectief te bereiken.
Diverse marktonderzoeken: Je voert marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in de behoeften en trends in onze branche.
Online en Offline marketing beheren: Je werkt mee aan het bedenken en uitvoeren van marketingcampagnes, zowel online als offline.
SEO zoekmachine marketing: Je leert de kneepjes van SEO en past deze toe om onze online zichtbaarheid te vergroten.
• Het verzorgen van online/offline mailings: Je draagt bij aan het ontwikkelen en versturen van effectieve mailings naar onze klanten.
Affiliate marketing: Je werkt mee aan het opzetten en beheren van affiliate marketingprogramma's.
Het updaten van de webshop, tekstueel en productcatalogus: Je zorgt ervoor dat onze online winkel altijd up-to-date en aantrekkelijk is voor klanten.
Social Media onderhouden (Twitter, Facebook, LinkedIn): Je helpt bij het beheren en verbeteren van onze aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatforms.


Wat bieden wij:


• Een leerzame stageplek waar je praktijkervaring opdoet in marketing en communicatie.
• De mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten en jouw ideeën te delen.
• Begeleiding en coaching door ervaren professionals.
• Een informele en stimulerende werkomgeving.


Solliciteren:


Ben jij een gemotiveerde en creatieve MBO N4-student die graag praktijkervaring wil opdoen in Marketing & Communicatie? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met motivatie naar info@workwear4all.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Bij WorkWear4All krijg je de kans om jouw talent te laten zien, te groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze marketing- en communicatie-inspanningen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Stagevacature (Junior) Accountmanager (MBO N4)

Ben jij op zoek naar een dynamische stage als (Junior) Accountmanager op MBO Niveau 4? WorkWear4All biedt een uitdagende stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied van accountmanagement.


Over WorkWear4All:


WorkWear4All is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij zijn op zoek naar gedreven stagiaires die willen bijdragen aan ons groeiende succes en hun passie voor accountmanagement willen ontplooien.


Wat ga je doen:


Als stagiair (Junior) Accountmanager bij WorkWear4All krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en waardevolle vaardigheden te ontwikkelen binnen het vakgebied van accountmanagement. Je takenpakket omvat onder andere:


Het opstellen van een acquisitieplan: Je leert hoe je een effectief acquisitieplan opstelt en voert dit uit om nieuwe klanten te werven.
Mailings verzorgen: Je draagt bij aan het ontwikkelen en versturen van mailings om bestaande en potentiële klanten te informeren en betrokken te houden.
• Telefonische acquisitie: Je krijgt de kans om telefonisch contact te leggen met potentiële klanten en relaties te onderhouden.
Affiliateplan opstellen: Je werkt aan het opzetten van strategische affiliateplannen om ons klantenbestand verder uit te breiden.
Beheer van CRM systeem: Je leert hoe je een CRM-systeem gebruikt om klantgegevens en interacties te beheren en te analyseren.
Inventarisatie doelgroepen en potentiële klanten: Je voert marktonderzoek uit om inzicht te krijgen in onze doelgroepen en potentiële klanten.


Wat bieden wij:


• Een leerzame stageplek waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt aanscherpen binnen accountmanagement.
• Veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je stempel te drukken op ons salesproces.
• Begeleiding en coaching door ervaren accountmanagers.
• Een informele en collegiale werksfeer.


Solliciteren:


Ben jij een gedreven MBO Niveau 4-student die graag praktijkervaring wil opdoen als (Junior) Accountmanager? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met motivatie naar info@workwear4all.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Bij WorkWear4All krijg je de kans om jezelf te bewijzen, waardevolle ervaring op te doen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze salesinspanningen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Stagevacature ICT en Informatiedienstverlening (MBO N4)


Ben jij op zoek naar een boeiende stage in de wereld van ICT en Informatiedienstverlening op MBO Niveau 4? WorkWear4All biedt een uitdagende stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en de kans om je te ontwikkelen binnen het boeiende vakgebied van informatietechnologie.


Over WorkWear4All:


WorkWear4All is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die willen bijdragen aan ons groeiende succes en hun passie voor ICT en informatiedienstverlening willen benutten.


Wat ga je doen:


Als stagiair ICT en Informatiedienstverlening bij WorkWear4All krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen binnen het vakgebied van informatietechnologie. Je takenpakket omvat onder andere:


Het bijhouden van de website: Je zorgt ervoor dat onze website up-to-date blijft en gebruikersvriendelijk is.
Het updaten van de webshop, tekstueel en productcatalogus: Je draagt bij aan het verbeteren van de inhoud van onze webshop en productcatalogus.
SEO zoekmachine marketing: Je leert de ins en outs van SEO en past deze kennis toe om onze online zichtbaarheid te vergroten.
Social Media onderhouden (Twitter, Facebook, LinkedIn): Je helpt bij het beheren en verbeteren van onze aanwezigheid op diverse sociale mediaplatforms.
Applicatieontwikkeling (zowel online als mobiel): Je krijgt de kans om te werken aan applicatieontwikkelingsprojecten, zowel voor online als mobiele platforms.


Wat bieden wij:


• Een leerzame stageplek waar je praktijkervaring opdoet in ICT en informatiedienstverlening.
• De mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten en jouw technische vaardigheden te verbeteren.
• Begeleiding en coaching door ervaren IT-professionals.
• Een informele en stimulerende werkomgeving.


Solliciteren:


Ben jij een gedreven MBO Niveau 4-student die graag praktijkervaring wil opdoen in ICT en informatiedienstverlening? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met motivatie naar info@workwear4all.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Bij WorkWear4All krijg je de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en bij te dragen aan onze IT- en informatiedienstverleningsinspanningen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Stagevacature Grafisch Designer (MBO)


Ben jij een creatieve en gedreven MBO-student op zoek naar een inspirerende stageplek als Grafisch Designer? Bij WorkWear4All bieden wij een uitdagende stage waarin je jouw passie voor grafisch ontwerp kunt uitleven en waar je de kans krijgt om je talent verder te ontwikkelen.


Over WorkWear4All:


WorkWear4All is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen. We zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die willen bijdragen aan ons succes en hun creatieve vaardigheden willen toepassen binnen een dynamische werkomgeving.


Wat ga je doen:


Als stagiair Grafisch Designer bij WorkWear4All krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in grafisch ontwerp en visuele communicatie. Jouw takenpakket omvat onder andere:


Ontwerpen en visualiseren: Je zult actief betrokken zijn bij het ontwerpen en visualiseren van diverse grafische elementen, waaronder advertenties, banners, brochures, en meer.
Beeldbewerking: Je werkt aan het bewerken en optimaliseren van afbeeldingen en foto's voor gebruik op onze website en in marketingmateriaal.
Grafisch advies: Je hebt de kans om creatieve input te leveren bij het ontwikkelen van marketingcampagnes en andere grafische projecten.
Branding en huisstijl: Je helpt mee aan het behouden en versterken van onze merkidentiteit en huisstijl in al onze communicatie-uitingen.


Wat bieden wij:


• Een stimulerende stageplek waar je jouw creatieve talent kunt ontplooien en waar je grafisch design in de praktijk kunt brengen.
• De mogelijkheid om te werken aan diverse projecten en je portfolio uit te breiden.
• Begeleiding en coaching door ervaren medewerkers.
• Een informele en collegiale werksfeer.


Solliciteren:


Ben jij een gepassioneerde MBO-student Grafisch Design en wil je graag praktijkervaring opdoen in een creatieve en inspirerende omgeving? Stuur dan nu je sollicitatiebrief met motivatie en portfolio naar info@workwear4all.nl. Wij nemen spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.


Bij WorkWear4All krijg je de kans om jouw creatieve stempel te drukken, waardevolle ervaring op te doen en bij te dragen aan onze visuele identiteit. We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Open Sollicitatie

- Denk jij WorkWear4All met jou kennis en energie te kunnen ondersteunen, stuur dan een e-mail naar info@workwear4all.nl met jouw toelichting!


-
ACHTERAF BETALEN

Particuliere en zakelijke klanten uit Nederland en België kunnen gemakkelijk en snel kiezen voor de optie Afterpay om achteraf te betalen.

-
GRATIS VERZENDEN

Is uw bestelling in de webshop hoger dan €150,- dan betaalt u geen verzendkosten. Daaronder heeft u slechts €4,95 verzendkosten.

-
PERSONALISEREN

Geheel naar eigen wens personaliseren wij uw kleding middels een bedrukking of borduring. Wij helpen en adviseren u voor het allerbeste resultaat.

-
GROOT ASSORTIMENT

Op onze webshop is een ruim assortiment beschikbaar, wij zijn actief in diverse branches en adviseren u graag naar de mogelijkheden.

-
CONTACT

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Van 09:00 tot 17:00 staat de klantenservice voor u klaar. U kunt ons bellen, e-mailen, WhatsAppen en chatten.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen